...
26274ae3b76d108d0092623f7fc5c78d 1

CR-V actualizat se alătură gamei Honda e:HEV cu echipamente Sport Line

Prețuri speciale pentru HR-V și pentru prima dată în Bulgaria înaintea publicului oficial noua familie de motociclete Forza.

Honda CR-V hibrid și cea mai recentă generație de practic benzină HR-V vor fi modelele pe care Bultraco AD, reprezentantul oficial al Honda în Bulgaria, le va prezenta la standul său la expoziția Camping & Caravaning, care va avea loc din 14 – 16 mai la parcarea METRO din Sofia. Premiera absolută pentru țara noastră sunt motocicletele Forza cu o capacitate de la 125 la 750 de centimetri cubi.

1412117625 2015 honda cr v 48

Tehnologia hibridă Honda CR-V e:HEV

Oferind pentru prima dată tehnologia hibridă de înaltă tehnologie Honda ca echipament standard, gama CR-V actualizată primește extensia e:HEV a numelui său pentru a sublinia faptul că face parte din noua familie de modele e:TECHNOLOGY, care include și Jazz. Hibrid. Honda face CR-V și mai atractiv prin adăugarea echipamentelor Sport Line în gama sa.

CR-V e:HEV este echipat cu tehnologia Intelligent Multi-Mode Drive (i-MMD). Este alcătuit din două motoare electrice (putere maximă de acționare 184 CP), un motor pe benzină de 2,0 litri cu ciclu Atkinson cu 145 CP, o transmisie inovatoare și trei moduri de conducere pentru o eficiență energetică excepțională și o călătorie lină. Disponibil atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală. Versiunea 4×4 oferă rezultate excelente cu 7,1 l/100 km în modul combinat WLTP. Mașina poate „tracta” o remorcă cu o greutate de până la 600 kg.

Noul echipament Sport Line a fost introdus împreună cu o gamă de îmbunătățiri pentru toate nivelurile de echipare CR-V din a cincea generație. Designul interior a fost schimbat, iar modelele vor avea acum ornamente argintii lucioase în locul lemnului vechi în consola centrală, uși și zonele tabloului de bord. Alte adăugări noi includ jante de 18 inchi din aliaj de aluminiu la toate nivelurile de echipare, precum și geamuri fumurii la toate modelele, cu excepția modelului de bază Comfort. Încărcarea wireless a telefonului a fost adăugată pachetului de top Prestige.

Noul nivel al liniei Sport este disponibil doar în două culori perlate – Black Crystal Black Pearl sau White Platinum White Pearl. Modelele acestei linii se deosebesc de restul și prin cadrul cromat negru al lămpilor de ceață și grila radiatorului. Geamurile colorate sunt standard pe toate versiunile Sport Line (atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală).

honda cr v 2001 images 3

Preturi speciale pentru SUV compact Honda HR-V

La standul de 64 de metri pătrați al Honda, vizitatorii vor avea ocazia să vadă cea mai recentă versiune pe benzină a practicului HR-V, creatorul clasei SUV compacte din industria auto. Modelul este unic pentru minunatele sale scaune magice, sistemul patentat Honda. Acest lucru permite configurații multiple: partea inferioară a fiecărui scaun din al doilea rând poate fi ridicată individual cu o singură mișcare, iar spătarele acestora pot fi rabatate pentru un spațiu de încărcare plat. Astfel, volumul portbagajului este atins de la 393 la 1533 litri.Modelul este fabricat in Japonia. Motorul său de 1,5 litri pe benzină are 130 CP, în timp ce varianta turbo oferă 182 CP. Este cuplat fie la o transmisie manuală cu 6 trepte, fie la o transmisie automată CVT cu 7 trepte.

Noua familie Forza

Anul acesta s-au înregistrat câteva schimbări majore pentru scuterele Forza Sport/GT. Se alătură gamei o navă emblematică cu totul nouă, sub forma Forza 750, precum și un nou Forza 350 și o versiune îmbunătățită a Forza 125 de lungă durată.

Gama de scutere Forza și-a câștigat o reputație premium pentru o combinație unică de manevrabilitate asemănătoare GT, confort pentru doi; sportiv și ușor de condus; performanta motorului de top; stil atractiv; caracter practic și caracteristici tehnice excepționale.

Pe lângă toate aceste calități, Forza 750 oferă performanțe excelente ale motorului, design premium și un set bogat de caracteristici.

Forza 350 are o cilindree și o putere crescută a motorului, un stil și performanță îmbunătățite. Noua este o variantă a sistemului de control vocal al smartphone-ului Honda.

Manual de service online pentru mașini străine Honda CR-V 1: http://www.hondabook.ru/ro/CR-V/1_p

Смотрите ещё

2 1

Что нужно, чтобы стать гражданином Израиля

Для гражданина России, желающего получить гражданство Израиля, существует несколько способов, включая алию (еврейскую иммиграцию), натурализацию …